Optagelse, adgangskrav og skolepenge

Optagelse på Steiner HF

Du kan godt blive optaget på Steiner HF, selvom du ikke har gået i steinerskole.
Går du på steinerskole i forvejen, optages du på Steiner HF på baggrund af en samtale.
Har du gået på en anden grundskole, optages du på Steiner HF efter de almindelige optagelseskriterier for gymnasiale uddannelser.
Hvis du søger ind på Steiner HF, inviteres du først til en samtale på skolen, hvor vi sammen finder ud af, om vores ungdomsuddannelse er det rette valg for dig.

Overvejer du at gå på Steiner HF, kan det være en fordel, at du søger optagelse allerede fra 10. klasse. 10. klasse kan være en god forberedelse til den brede fagvifte på Steiner HF.
På denne måde har du også på forhånd sikret dig en plads på Steiner HF.

Vi samarbejder med UU Øresund

Steiner HF Kvistgård samarbejder med de lokale UU-vejledere. UU-vejlederne inviteres til at besøge skolen, hvor de fra skolens lærere kan høre om Steiner HF på Rudolf Steiner Skolen Kvistgård, så skolen og UU-vejlederne tilsammen kan tilbyde eleverne den bedste vejledning.

Se også UddannelsesGuidenom Steiner HF: www.ug.dk

Skolepenge, rejser og ekskursioner

Der betales skolepenge månedligt, når man går på Steiner HF Kvistgård.
Juli er betalingsfri.
Du finder mere information om skolepengene her

Dertil skal man regne med udgifter til rejser og ekskursioner.
- Priser er på vej.

1. HF rejser på historieekskursion (fx Armenien)
2. HF tager på kunstrejse til Italien

Er du nysgerrig på Steiner- HF?

Vil du vide mere?

Kontakt Anette Jørnung tlf. 3030 7990 og få en uformel snak.

Vi glæder os til at møde dig!

Steiner HF er en ungdomsuddannelse, der ligger i forlængelse af vores grundskole.
Tag kontakt til skolen i god tid, og kom gerne og få en rundvisning eller kom til vores åbent hus arrangementer, allerede, når du går i 9. eller 10. klasse.

Rudolf Steiner Skolen Kvistgård
Kvistgård Stationsvej 2
3490 Kvistgård

Se filmen og hør eleverne fortælle om uddannelsen med deres egne ord.

Hent folderen om Steiner HF her