Vi søger en administrativ medarbejder med tiltrædelse hurtigst mulig.

Administrationen består udover dig af en økonomiansvarlig, en lønbogholder og en skolesekretær.
Stillingen er normeret til 80% svarende til 30 timer ugentligt.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER VIL VÆRE:

- At have indsigt i overenskomster, undervisnings- og finansministeriets love og forordninger
- At være opdateret i skolens økonomiske sammenhænge og hvad der ligger i relation hertil
- Beregning af Beskæftigelsesgrader inden for BUPL- og lærerområdet
- Udarbejdelse af Ansættelsesbreve(kontrakter)
- Kommunikation (opdatere /styre hjemmeside og udsende digitale nyhedsbreve - facebook)
- IT ansvarlig og evt. underviser - systemansvarlig (mailsystem - intra - fraværsregistrering - protokol - lærer pc - av udstyr)
- Bestyrelsessekretær ( referater m.m.)
- Medadministrator for SU og Optagelse dk, samt Uni-c brugeradministration.

DIN PROFIL

- Kendskab til generelle regnskabsprincipper og lønbogholderi.
- Du er imødekommende, selvstændig, selvkørende og opsøgende i forhold til arbejdsopgaver
- Du er ansvarlig, samvittighedsfuld og god til at samarbejde
- Du har humor og bringer god energi til dine omgivelser
- Du trives med en alsidig og travl hverdag. Det er en fordel at du har været ansat på en skole.

VI TILBYDER

- Et spændende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling
- En alsidig hverdag med stor kontaktflade til både elever, forældre og lærere

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt pr. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Ansøgning og CV mærket “ administrativ medarbejder” sendes hurtigst muligt til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningsfristen er den 7. februar 2019, men ansøgninger behandles løbende, og opslaget vil være aktivt indtil den rette profil er fundet.

OM OS

Kvistgård Skolen er en af Danmarks ældste og største Rudolf Steinerskoler og inkluderer i dag også vuggestue og børnehave. Vi har ca. 365 skønne, imødekommende og kreative elever og børnehavebørn, en farverig forældrekreds, en fælles pædagogisk grundforståelse, samt et engageret og dedikeret lærerkollegium. Skolen er attraktivt beliggende, tæt på skov samt bus - og togstation.

Tilkaldevikarer til skolen og SFO

Vi mangler med mellemrum dygtige og fagligt funderede vikarer til grund-, mellem- og overskole samt SFO.

Du kan altid forhøre dig om vi behøver vikarer eller henvende dig med en uopfordret ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at høre fra dig.