Rudolf Steiner Skolen Kvistgård søger skolesekretær

Fokuseret og konstruktiv skolesekretær søges

Er du god til at bevare overblikket og kan du hurtigt omstille dig fra opgave til opgave, også selv om du forstyrres? Håndterer du nemt mange bolde i luften og trives du i en travl og afvekslende skolehverdag?

Så læs mere her:

Din profil

Du er fleksibel og serviceorienteret. Du er proaktiv, selvstændig og god til at strukturere dine arbejdsopgaver. Du leverer kvalitet i dit arbejde og er skarp, overskudsrig og problemløsende. Du er imødekommende, har smil i stemmen og holder af at være medspiller i et professionelt arbejdsfællesskab med gode kolleger.

Arbejdsopgaver

• Elevadministration fra 0. kl - 2. HF
  • Mailkorrespondance og telefonekspedition
  • Håndtering af Vidensbyrd (elevudtalelser)
  • Indberetninger til grundskole og HF-del
  • Kontakt til kommuner
  • Ansvarlig for skolens hjemmeside og facebookprofil
  • Administration og håndtering af praktisk arbejde
  • Forefaldende administrative opgaver
  • Diverse bestillinger og indkøb

Det faglige

Vi tænker, at du har erfaring som skolesekretær eller har en fagligt passende uddannelse.
Du er som minimum fortrolig med Office-pakken og kender eventuelt til fx Skoleintra og Optagelse.dk

Rammer og vilkår

Arbejdstiden ligger mellem kl. 8 - 15. Arbejdsugen er på 30 timer med 6 ugers ferie. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem HK og Friskolerne. Skolens administration består ud over skolesekretæren af en økonomiansvarlig og en HR og lønadministrator.

Vil du vide mere

Så skriv til Eva Greger på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ansøgning og CV mærket “Skolesekretær” sendes hurtigst muligt til souschef Cornelia Henriksen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Alle køn opfordres til at søge.

Ansøgningsfristen er den 22. april 2019.

Samtaler forventes afholdt i uge 18. Hurtig tiltrædelse ønskes.

Om os

Kvistgård Skolen er en af Danmarks ældste og største Rudolf Steinerskoler og inkluderer i dag også vuggestue, børnehave og HF. Vi har ca. 360 skønne, imødekommende og kreative elever og børnehavebørn, en farverig forældrekreds, en fælles pædagogisk grundforståelse, samt et engageret og dedikeret lærerkollegium. Skolen er attraktivt beliggende, tæt på skov samt bus - og togstation. www.steinerskolen-kvistgaard.dk

Tilkaldevikarer til skolen og SFO

Vi mangler med mellemrum dygtige og fagligt funderede vikarer til grund-, mellem- og overskole samt SFO.

Du kan altid forhøre dig om vi behøver vikarer eller henvende dig med en uopfordret ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at høre fra dig.